Termeni si Conditii

 1. Definitii

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ului de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite BESLIU SERVICII FUNERARE intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE.

PRODUSE si SERVICII : orice produs sfau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre BESLIU SERVICII FUNERARE, CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

BESLIU SERVICII FUNERARE: prezentul site(domeniu) sau INTREPRINDEREA INDIVIDUALA BESLIU CRISTIAN IONUT

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o COMANDA pe site.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre BESLIU SERVICII FUNERARE, prin care BESLIU SERVICII FUNERARE este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale Besliu Servicii Funerare, cum ar fi, dar fara a se limita la denumirea Besliu Servicii Funerare.

SITE: reprezinta SITE-ul apartinand Intreprinderii Individuale Besliu Cristian-Ionut, care se afla pe prezentul site, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Besliu Servicii Funerare in reteaua magazinelor Besliu Servicii Funerare.

BESLIU SERVICII FUNERARE: reprezinta BEȘLIU CRISTIAN IONUT ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, CUI 34810770 F8/939/2015, Str. Branului nr. 51, Tohanu Nou, Zarnesti, Jud. Brasov,.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii BESLIU SERVICII FUNERARE.

 

 1. Continutul site-ului

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre BESLIU SERVICII FUNERARE, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de BESLIU SERVICII FUNERARE ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. BESLIU SERVICII FUNERARE isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. BESLIU SERVICII FUNERARE este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale BESLIU SERVICII FUNERARE, prevazute de legislatia in vigoare.

 

 1. Utilizarea site-ului.

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

3.2. Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.

3.3. Pentru motive justificate BESLIU SERVICII FUNERARE isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel BESLIU SERVICII FUNERARE, acest aspect fiind lasat exclusiv la latitudinea/ aprecierea BESLIU SERVICII FUNERARE.

3.4. Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care BESLIU SERVICII FUNERARE isi deruleaza operatiunile pe SITE.

3.5. BESLIU SERVICII FUNERARE nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre BESLIU SERVICII FUNERARE ca avand valoarea unui CONTRACT.

3.6. Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3.6. CONTRACTUL se considera incheiat intre BESLIU SERVICII FUNERARE si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la BESLIU SERVICII FUNERARE, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a confirmarii COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre BESLIU SERVICII FUNERARE.

3.7. COMANDA. CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca BESLIU SERVICII FUNERARE poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de BESLIU SERVICII FUNERARE, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

BESLIU SERVICII FUNERARE poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
 2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre BESLIU SERVICII FUNERARE, in cazul platii online;
 3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.

3.8. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR. Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online BESLIU SERVICII FUNERARE nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Pretul poate fi modificat de catre BESLIU SERVICII FUNERARE, in orice moment, fara preaviz.

BESLIU SERVICII FUNERARE atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, BESLIU SERVICII FUNERARE va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Preturile PRODUSELOR de pe SITE nu sunt valabile pentru reteaua de magazine BESLIU SERVICII FUNERARE.

3.9. Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata. In cazul in care optati pentru plata online cu card bancar, va informam ca inregistrarea platii nu garanteaza confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata suma de bani platita va fi restituita in contul dumneavoastra in cel mai scurt timp.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

4.1. Accesarea SITE-ului Besliu Servicii Funerare.ro – implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania BESLIU SERVICII FUNERARE. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile retelei de magazine BESLIU SERVICII FUNERARE sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de BESLIU SERVICII FUNERARE prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). INTREPRINDEREA INDIVIDUALA BESLIU CRISTIAN IONUT, CUI 34810770 F8/939/2015, Str. Branului nr. 51, Tohanu Nou, Zarnesti, Jud. Brasov, este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. INTREPRINDEREA INDIVIDUALA BESLIU CRISTIAN IONUT, CUI 34810770 F8/939/2015, Str. Branului nr. 51, Tohanu Nou, Zarnesti, Jud. Brasov, se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere.

4.2. Colectarea datelor – se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

4.3. Acces restrictionat si (dez)abonare – exista zone in site care necesita inregistrare (vezi Inregistrare) sau abonare (vezi newsletter). In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc. Aceste date sunt foloste pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor inscrise in formularul online de creditare.

In cazul aplicatiei, „Recomanda unui prieten”, vor fi cerute numele si adresa de e-mail a prietenului persoanei careia vrei sa recomanzi un produs/ newsletter-ul BESLIU SERVICII FUNERARE. Aplicatia va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invita sa viziteze site-ul. BESLIU SERVICII FUNERARE stocheaza aceasta informatie pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail. Pe adresa prietenului nefiind trimise alte alerte/ informari, fara acordul sau prealabil.

4.4.  Cookies – site-ul Besliu Servicii Funerare.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta permitand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tipul de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicati ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experintei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator, etc.

4.5. Notificari si actiuni privind informatiile despre utilizatori. La cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa BESLIU SERVICII FUNERARE, acesta se obliga:

 1. a) sa confirme solicitantilor, daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singura data pe an;
 2. b) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 3. c) sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, daca acesta solicita acest lucru.

4.6. Comunicarea modificarilor. Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul postal) sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile nostre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de inregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa contact@pompe-funebre-brasov.ro.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

4.7. Securitate Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat in partea de jos a ferestrei de browser Microsoft Internet Explorer.

 

 1. Limitarea raspunderii INTREPRINDERII INDIVIDUALE BESLIU CRISTIAN IONUT

5.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. BESLIU SERVICII FUNERARE nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate in reteaua magazinelor BESLIU SERVICII FUNERARE.

5.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

5.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si BESLIU SERVICII FUNERARE nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

5.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Preturile afisate pe SITE nu sunt identice cu cele din reteaua magazinelor BESLIU SERVICII FUNERARE, astfel ca pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe SITE si cel afisat in reteaua magazinelor BESLIU SERVICII FUNERARE. Comenzile a caror produse comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in magazinele BESLIU SERVICII FUNERARE raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul BESLIU SERVICII FUNERARE va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

5.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

5.6. BESLIU SERVICII FUNERARE isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

5.7. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

5.8. BESLIU SERVICII FUNERARE nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

5.9. BESLIU SERVICII FUNERARE nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

5.10. Utilizarea Browserului Internet. BESLIU SERVICII FUNERARE garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

5.11. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

 

 1. DIVERSE

6.1. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

6.2. INTREPRINDEREA INDIVIDUALA BESLIU CRISTIAN IONUT, CUI 34810770 F8/939/2015, Str. Branului nr. 51, Tohanu Nou, Zarnesti, Jud. Brasov, este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Avocatul Poporului cu numarul …..

6.3. FORTA MAJORA. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

6.4. LEGEA APLICABILA. CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BESLIU SERVICII FUNERARE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP